۲۹ بهمن روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی
برای نخستین بار در شهریور ۱۳۸۹ مقام معظم رهبری در جمع کارآفرینان کشور به تحقق اقتصاد مقاومتی و نقش آن در اقتصاد مقاوم و پویا اشاره فرمودند. در بند نخست سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ،کارآفرینی یکی از عوامل مهم برای رسیدن به نقطهی مطلوب اقتصادی اشاره شده است.
در این بند بر تامین شرایط و فعالسازی امکانات و منابع مالی و سرمایه های انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی تاکید شده است.
همچنین این بند به حداکثر رساندن مشارکت مردم در فعالیتهای اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاریهای جمعی و تاکید بر ارتقای درآمد و نقش طبقات کمدرآمد و متوسط اشاره دارد.
مقام معظم رهبری طی یک دهه اخیر، حوزه اقتصاد را مکرر مورد توجه ویژه قرار دادند تا اینکه در بهمن ماه ۱۳۹۲ در ۲۴ بند تحت عنوان”اقتصاد مقاومتی” از سوی معظم له ابلاغ و شعار منتخب سال های اخیر نیز مزین به جهت گیری اقتصاد مقاومتی گردید. لاکن پس ازیک دهه بی توجهی مسئولان وقت در ۲۹ بهمن ماه سال ۱۳۹۸ این روز به عنوان روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی در تقویم نامگذاری شده است.
در این خصوص موسسه خیریه امام علی(ع) بعنوان یکی از پیشروترین موسسات مردم نهاد، برای حمایت از تولید ملی و بهره گیری از ظرفیت ها و فرصت های داخلی، در سال ۱۳۸۸ بمنظور رونق کسب و کار وکارآفرینی وخلاقیت در کار و ایجاد فرصتهای جدید اقتصادی و تولیدی با تغییر نگاه در رسیدگی به نیازمندان، به جای ماهی دادن، ماهی گرفتن یاد داده و در استانهای خراسان جنوبی، خراسان رضوی و هرمزگان با حمایت های خیرین برای بسیاری از زنان بیسرپرست یا بدسرپرست و جوانان جویای کار و یا بیکار در روستاها اشتغال های پایدار ایجاد کرده است و این موسسه معتقد است جامعهای که در بسترکارآفرینی حرکت میکند، زنده ،پویا و فعال است و میتواند همه مشکلات و فشارهای بیرونی و درونی را تحمل کرده و پشتسر بگذارد.
بدین لحاظ از خیرین و نیکوکاران گرامی در همراهی با این موسسه در شکوفایی و رونق اقتصادی در روستاها که موجب پیشگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهای بزرگ شده است سپاسگزاری می شود و از سایر عزیزانی که دل در گروی ایران عزیز دارند دعوت می شود به جمع خیرین این موسسه بپیوندند.